Main Site Nav
Topics Topics Edit Profile Profile Help/Instructions Help    
Search Last 1|3|7 Days Search Search Tree View Tree View  

Compaq upgrade for nividia vanta to G...

Trish's Escape from Hardware Hell Help Board » Hardware » Video Related Problems » Compaq upgrade for nividia vanta to Geforce 2 mx200 prb « Previous Next »

Author Message
Jeffery S Toys
Posted on Sunday, February 10, 2002 - 12:40 am:   

I have a Presario 5001sr with a 8mb nividia vanta video card. I recently decided to upgrade my video card and bought a nividia Geforce2 MX200. After I installed the new card I get no video whatsoever. Windows doesnt even boot all the way I dont think because there isnt much hard drive activity. I can re-install my new card and it works fine. I read that the card may be hard to seat all the way into the agp slot so I tried it several times to be sure with no positive results. I would appreciate any help!
E.S.
Posted on Sunday, February 10, 2002 - 12:56 am:   

Compaq's are very picky about vid cards, You didn't specify if the card is AGP or PCI but I would suspect your motherboard can't provide the needed power to operate the GeForce2.
E.S.
Posted on Sunday, February 10, 2002 - 11:48 am:   

I just did some checking around and you may need to get a bios update for your system in order to make the Geforce2 recognised.

Add Your Message Here
Post:
Username: Posting Information:
This is a public posting area. Enter your username and password if you have an account. Otherwise, enter your full name as your username and leave the password blank. Your e-mail address is optional.
Password:
E-mail:
Options: Enable HTML code in message
Automatically activate URLs in message
Action:

Administration Administration Log Out Log Out   Previous Page Previous Page Next Page Next Page